“Compass Fairs AS” ble etablert i 1996. Vi holder til i Skedsmokorset, i Akershus fylke, Norge.

Siden

1996

Vi er en generell stevne- og arrangementskontraktør, som leverer alt utstyr og tjenester som trengs for messer, konvensjoner, konferanser og store og små arrangementer.

Erfarne nordiske boliger messe arrangør

Vi har organisert vår egen boligmesse i Norge siden 1997.

Årlig arrangerer vi rundt 20 messer, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Boligmessene er åpne offentlige messer, der både lokale og nasjonale utstillere kjøper stands. Messene tilbyr alt fra tak, vegger, gulv og bakkearbeid for bad, kjøkken, møbler, bygningsmaterialer og interiør.

Ofte har den typisk besøkende startet med oppussing eller husbygging, og kommer på messen for å få inspirasjon, eksperthjelp og gode tilbud fra flest mulig leverandører samlet under ett tak

I tillegg til alle de norske boligmessene, arrangerer våre søsterselskaper og datterselskaper lignende messer i Sverige, Danmark og Tyskland.

Ettertraktet teknisk entreprenør

Gjennom våre egne boligmesser har vi blitt eksperter på planlegging, bygging og gjennomføring av messer og utstillinger.

I dag er vi en etterspurt arrangør av eksterne messer og arrangementer, og vi tilbyr vår kompetanse og store utvalg av utstyr.

Vi er teknisk leverandør for mer enn 60 messer og stevner over hele Skandinavia hvert år, og vi har større og mindre oppdrag på mer enn 100 ekstra arrangementer.

Vi tilbyr både store og små leveranser, og leverer alt, fra å bygge konferansevegger til totalentrepriser. Vi er godt kjent i eventbransjen, og jobber tett med flere store konferansesentre og arenaer over hele landet.

Stewart L. Stjernholm
Det startet i 1996

Det har skjedd mye siden jeg startet opp Compass Fairs i 1996, og arrangerte den første boligmessen i Kristiansand i 1997. Konseptet ble en suksess! Tusenvis av boliginteresserte sørlendinger strømmet til boligmessen for å snakke med et samlet korps av eksperter på alt til boligen. Vi fikk skryt av både publikum og utstillerne, noe som ga motivasjon til å videreføre suksessen. Vi jobbet 24/7 det året.

I dag, over 20 år senere, er boligmessen en anerkjent og attraktiv møteplass for publikum og boligbransjen. Boligtemaet er evig aktuelt, og vi har fulgt med i tiden og utviklet et profesjonelt og dynamisk konsept. Staben består av dyktige teknikere og koordinatorer, prosjektledere, økonomer og regnskapsfolk, markeds-, media- og kommunikasjonsressurser samt grafisk designer.

Vi samarbeider tett med våre søsterselskaper i Sverige, Danmark og Tyskland, og er en etterspurt totalleverandør av egne og eksterne messer – faktisk er vi Nordens største!

"Jeg er utrolig stolt av å ha startet dette konsept, og av mine dyktige medarbeidere som alle har bidratt til mangeårig suksess for et selskap som stadig vokser og er i positiv utvikling. Jeg gleder meg til fortsettelsen!"

Stewart L. Stjernholm
Adm. dir/CEO